Main dengan jantan india

by Kebre on 07:05 AM, 13-Nov-11

Category: Cerita Gay Malaysia

Aku kenal dengan mamat india ni
melalui internet ni gak la..nama dia
James kalau tak silap aku...ini lah kali
pertama aku kenal dengan mamat
india ni...
Setelah beremail beberapa kali dan call
aku banyak kali gak...dia ni tinggal kat
Pahang..so dipendek kan cite...dia ajak
jumpa...aku set aje...dia kata dia ada
kursus kat KL ni...dia akan overnite kat
Bussiness Inn Hotel...so dekat aje
dengan tempat aku tinggal.
Seperti yang dijanjikan...dia soh aku
datang kat bilik dia nombor dah
lupa...Aku ni kali pertama nak main
dengan mamat india...lagi pun dia
kata...ini la kali pertama dia main
dengan lelaki lembut cam aku ni...so
aku bawak la kawan untuk
menyedapkan hati aku ni..aku takut
gak..kot kot dia ni cam mamat estet
aje..lepas aje aku parked kete aku kat
depan hotel tu...aku dengan kawan
aku pun naik la hotel tu...malu
gak..sebab maklum la...reception kat
depan tu pandang semacam aje...aku
ni biasa la..dreesing lelaki aje...sampai
aje kat bilik dia...aku bell dia...terbuka
aje pintu...aku setengah pengsan
dengan kawan aku tu..sebab mamat ni
bukan mamat estet...jangan tak
caya...muka dia cam Anil Kapoor...tak
caya sudah...bini kau nama
bedah..kawin di Mekah..tetek dia beso
sebelah..hehehehhee....
Dia pelawa aku masuk...so hajat hati
tak nak introduce diri masa
awal..sebab takut gak tak hensem....so
aku nak pass kat kawan aku aje...tapi
bila cam Anil Kapoor tu...tak jadi la nak
nyamar...so kawan aku lak...aku
tengok dah lain macam...planning asal
nak kasi kat dia..tapi tak leh jadi..aku
over shadow dia...aku kenal kan diri
aku...so...we all sembang jab..aku dah
kasi signal kat member aku tu..soh dia
turun la..tunggu kat mana mana...dia
paham...we all sambung cite..macam
macam cite la...oppppsss..mamat ni dah
kawin dah...ada anak 2...tak kisah la
kata hati aku...janji aku boleh atasi
prestasi wife dia..sambil sembang
tu.....tangan aku merayap gak..aku
tahu..jantan ni kalau kita tak mula kan
dulu..sah sah dia tak nak nyer...malu la
konon..piraaahhhhh..tapi bila dah mula
kang..naik biru kita di buatnya...dah
paham sangat dahhhhhhh...
AKu lak offer dia untuk
massage..maklum ler dia naik
bas..penat...so aku soh dia buka
baju...dia ikut aje...aku soh dia pakai
towel...dia ikut gak...aku ni pakar gak
la dalam urut mengurut ni..sebab aku
ni anak tukang urut...dia kata aku
pandai urut..ye la tu...nak bodek la
tu...sambil urut aku sembang la dengan
dia...dia kata dia tak pernah puas
dengan wife dia..sebab wife dia orang
kampung yang tak pandai main...tak
suka blowjob dia punya..kayu..ye la
tu..banyak la kau punye cite...macam
macam kau kondem wife kau..tapi
dalam masa aku urut tu..aku sniff gak
dia..kot kot ada bau badan...sah
sah..confirm..cop sirim dia ni
pembersih...aku rasa lega sikit...tak nak
la aku bau kari ka minyak lenge
ke...sampai aje jari jari aku ni kat
pinggang dia..aku tarik sikit demi sikit
towel tu dari paras pinggang...sampai
la dia terbogel..amboiii..terbogel
lagi...sebenarnya sengajakan...nak
tengok gak bontot kuali ker bontot
periuk...so aku rasa dia ni memang
bersih punye orang..sebab ada chop
sirim gak...heheheee.....aku cari urat
sembelit dan urat kentut dia...nasib la
tak kentut...kalau kentut mau aku
humban dia ikut tingkap tu...tapi aku
tengok bontot dia terkemut kemut la
sebab sedap sangat dapat urutan
berbisa dari anak tukang urut..sengaja
aku mainkan jari aku kat pangkal buah
dia..aku rasa kematu aje kat situ..keras
la batang dia tu...aku urut urut kat
pangkal batang dia yang kat lobang
bontot dia tu...dia dah berdesih
dah...sah sah tegang dan keras batang
dia tu...ini urut bukan sebarang urut
tau..ini urut untuk carik urat kasi keras
dan kuat main...sebab aku ada belajar
dari abah aku..aku carik lubang cincin
dia dari belakang..abah aku kata lagi
senang carik dari belakang...aku rasa
buah dia bergerak gerak dan macam
ada angin..aku urut buah dia...ada
lendir...tak elok untuk jantan macam u
all yang suka melancap dan kuat
main...bila dah rasa ok sikit...aku soh
dia telentang...mak
aiiihhhhh....telentang aje dia...mata mak
berpinar sekejab nyah..apa tak
nya...keras macam
besi...berurat...panjang..beso..semua
nya kira complete la...bagi seorang
jantan macam dia ni...hati aku dah dig
dug...aku tengok mata dia..dia senyum
aje kat aku...dia ingat aku
takut??..alang alang seluk batang..eh
eh batang lak..terlatah lak..alang alang
seluk pekasam..biar sampai lendir
keluar....betui ka mak cakap ni
nyah...aaaaaaaaahhhh...tak kisah la
nyah...mak pun..eh mak lak...aku pun
urut la perut dia...aku rasa banyak
angin...berbunyi perut dia sebab angin
lari...pas tu aku pegi kat ari ari dia...kat
situ angin lagi kuat....tapi tak ribut
topan..akak malas dengan adik adik
yang tak reti bahsa ni..hehehhee...lagi
bertambah la keras batang mamat
keling ni...eh eh...aku
terperasan...laaaaaa..mamat ni rupanya
dari spesis orang islam gak....veryt the
clean gitu...sunat
nyaaaaaaaaahhhh...mak
suka!!!...memang cantik shape
dia..kepala tak la kembang semangkuk
cam kepala king cobra tu...selari
dengan batang dia yang panjang
tu...tekan tekan kat pangkal batang dia
tu...urut ada isi sikit...nak kasi tang
pangkal tu biar tak leh nak lentur
lentur..ada la petua dia...sape sape nak
berurut dengan mak...kena la sedia kan
pengkerasnya..tak mahal...RM225
aje...RM200 tu sebab nak beli baju..nak
melaram..heheheee...iisssshhhh...cite
cite la..potong steam betul la...sorry
nyahhhh....ni kan cite satira...
Aku tengok mata dia dah tutup rapat
dah bila aku pegang batang
dia...berdenyut denyut...aku genggam
kuat kuat..fffuuuhhh..memang power
giler mamat ni punye...tak ada lembik
lembik dah...ya la..kari la pulak..sambil
main main kat kepala batang dia
tu...tangan aku satu lagi..main kat
puting dia...sekejab kiri..sekejab
kanan...aku tengok dia macam nak
juling dah bila aku buat cam tu...steam
giler dia..lepas tu...aku tengok mata dia
cam mengharap aku kulum batang
dia..aku paham...sikit demi sikit aku
main dengan lidah aku kat kepala
batang dia...aku tengok kaki dia dah
terangkat dah...aku masuk kan batang
dia pelan pelan dalam mulut
aku..ngeliat manja dia...suara tertahan
tahan...apa tak nya..panas suam la
kot...lama gak aku berkeadaan
begitu..sambil tu lidah aku main main
kat kepala batang dia masa terendam
kat dalam mulut aku...jari aku terus
main kat puting dia...dia angkat kaki
dia dalam keadaan lutut di atas...dia
kangkang kan kaki dia...aku ni suka
tengok orang siok cam nak
mampus..aku pun apa lagi...bawak
lidah aku kat antara pangkal batang
dan lubang bontot dia...sebab clean aku
sanggup laa...aku main main kat urat
tu..apa lagi..terangkat bontot
dia...sambil mengerang sedap...tengah
tengah sedap tu...hand phone aku
berdering...laaa..sape la pulak kacau
ni...tak tau nombor sape...aku
angkat...aku dengar kawan aku kat
bawah dah marah marah kat aku
dah...dia kata..."oooiiii..mau bikin anak
ker"...hehehhee.....aku kata "give me 10
minit please"...dia kata..."kalau lambat
aku balik naik teksi"..cam mana
tuh..??...sape nak jawab??ada
idea??...tolong jawab kan...terus aku
main mainkan lidah aku kat lubang
bontot dia..fuuyyooooooo...lagi
terangkat kaki dia..mengerang macam
lembu kena sembelih...aku suka tengok
mamat tu dalam keadaan cam tu..tak
tentu hala..aku tau dia steam giler
tu..lagi suka dan lagi kerap aku jolok
lidah aku kat lubang bontot dia tu...aku
tau sangat...dia memang suka...dan aku
tau gak..lelaki memang suka kalau
main lidah kat lubang bontot
mereka...tak caya bet RM10.00. Dan
aku percaya..mamat ni tak lama ni..aku
sure memang akan pancut cepat
ni...betul tekaan aku...sambil tangan
aku goncang/melancap batang kote
dia...sambil aku jilat bontot dia...aku
rasa dah kembang semacam kote dia
tu...macam air dah nak keluar dah..lagi
laju aku buat...tau tau dia angkat tinggi
bontot dia..sekali dengan kaki
dia...crrruuttt..cruuutttt...dia klimak...aku
tengok muka dia berkerut tahan
sedap..jangan tak caya..air dia sampai
kat muka dia..dia terus melancap
sendiri...sambil mengerang..aku tau...ini
akibat urutan aku kat batang kote dia
tadi...urat dah betul...banyak sangat air
dia...aku perati aje gelagat dia..tak
kuasa mak nyah nak tolong dia
lapkan..sendiri sedap sendiri buat
la...lepas tu aku tengok dia lentok cam
orang lari 3000 km...terdampar
lesu...dia tarik nafas dalam dalam..lepas
tu dia lepas kan..baru la dia boleh
becakap dengan aku..dia kata...aku ni
sah sah memang tera dalam bidang
urut dan main ni..ye ke ni???....tak
penah dia capai klimak cam gini sedap
dia...angin dekat buah kote dan perut
dah tak ada..memang la sedap bila
klimak...jangan korang tak tau...lepas
tu..hand set aku bunyi lagi...aku off
terus..aku tau kawan aku dah marah
dah tu..so aku cakap kat dia..i got to
go...dia paham...so dia ambil duit..pas tu
dia kasi kat aku..dia kasi aku
RM100.00...dia kata ini bukan sebab
khidmat sex..tapi khidmat urut aku kat
dia..aku paham..dan aku terima aje
duit tu....dia kata..lain kali dia akan call
aku kalau dia datang KL lagi..so aku
pun angguk aje la...aku bega bega sikit
rambut dan baju aku..aku pun
chiow...puas hati aku bila aku dapat
takluk jantan yang kata dia orang
tera..boleh tahan sampai 45 minit ke
atas la...1 jam la..gebang je tu...dengan
mak jangan main nyahhhh...mak tahu
di mana kelemahan
korang...hehehehhee...jangan cakap
beso dan takbur...buruk padah nya...
Selang sebulan lepas tu..mamat ni
call ..dia kata nak datang KL lagi..tapi
kali ni aku kasi alasan lain..sebab nak
balik kampung..wrong timing...dia call
banyak kali gak la...lepas tu..dan
lagi..dan lagi..tapi ..sorry....there is no
reason...sebab malas aje...Itu lah
paparan aku kali ni..semoga kalian
berpuas hati dengan cite aku kali
ni..sape sape yang teringin nak berurut
dengan aku tu..cam aku kata tadi
la..pengkeras nya tak la
mahal..RM200.25 sen aje..tak mahal
kan??...boleh la menghubungi aku di
talian dedee28 at ala..yang ada hot hot
tu la..atau pun yahoo...dan tunggu la
siri baru di lain masa...kali ni aku nak
cite aku dengan mamat saleh lak...aku
jadi social escort dia....ok...chaaaa
chinnnnn chiowwwww....

Share on Facebook Share on Twitter

Comments

No comments yet. Why not make the first one!

New Comment

[Sign In]
Name:

Comment:
(You can use BBCode)

Security:
Enable Images